componente pentru laptop
produsele se livreaza in 24 de ore
reduceri in luna APRILIE

Componente pentru laptop

Incepeti prin selectarea marcii de laptop:

2. Selectati seria

3. Selectati modelul

Tastaturile comercializate sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de echipamente IT, recunoscuti la nivel mondial ca lideri. Tastaturile comercializate sunt exact la fel ca si cele instalate de către producătorii de Laptop-uri. Tastatura este compatibila cu Laptop-ul Dell model: XPS M1210, etc.

Identificarea tastaturii presupune: - Cunoasterea marcii si modelului de Laptop. - Identificarea informatiilor de pe spatele tastaturii “Serie, Model, Part Number”. - Compararea pozelor de pe site cu modelul de tastatura de pe Laptop-ul dumneavoastra. Atentie la panglica/fisa de conectare si pozitia ei. Atentie la sistemul de prindere(suruburi, clipsuri), precum si la modelul tastei ENTER. Daca informatiile date NU corespund cu informatiile de pe tastatura dumneavoastra va rugam sa ne contactati prin e-mail. Tastatura Laptop: instructiuni de inlocuire Inlocuirea tastaturii nu presupune sa aveti o pregatire sau o capacitate tehnica. Este foarte simplu respectati pasii de ma jos si cu un minim de ustensile nu ar trebui sa dureze mai mult de 15 minute (surubelnita cruce / stea, o lamella de plastic / metal).

1. Intotdeauna deconectati laptop-ul de la orice sursa de alimentare: baterie, incarcator. 2. Verificati sistemul de prindere al tastaturii achizitionate: suruburi, clipsuri sau ambele sisteme(suruburi si clipsuri). a. Daca este prin suruburi, intoarceti Laptop-ul si scoatetile. La unele Laptop-uri trebuie scoasa si rama dintre tastatura si ecran – intoarceti laptopul si scoateti suruburile din dreptul bateriei. b. Daca este prin clipsuri, incepeti declipsarea cu partea centrala de sus a tastaturii – aceasta operatie se face cu o lamela de plastic sau de metal. c. Daca este prin suruburi si clipsuri parcurgeti mai intai pasii de la punctul 2.a. si dupa aceea treceti la pasul 2.b. 3. Dupa scoaterea suruburilor si declipsare treceti la deconectarea panglicii / fisei de alimentare a tastaturii. Atentie la deconectarea panglicii / fisei aceasta este prinsa intr-o mufa foarte fragila!! 4. Astfel ati reusit sa demontati tastatura. Va multumim!

Site Partners

Componente laptop:

Copyright © 2014 Laptop-Abc.ro - All Rights Reserved.Privacy Policy|contact@laptop-abc.ro

Accredited Business Verified & Secured
Paypal