Cum cumpar

 
Pentru a cumpara produse de pe Laptop-Abc.ro, aveti la dispozitie doua modalitati: COMANDA PE SITE si COMANDA TELEFONICA.

Comanda pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:


 • Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
 • Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde la comanda in maxim 3 ore;
 • Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra.

Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va creati un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA sau ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.
 
Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Back al browserului, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Lanseaza comanda.

Cand aveti in cos toate produsele pe care doriti sa le cumparati si va decideti sa trimiteti comanda, in Cosul de cumparaturi aveti de ales: modalitatile de livrare si plata, tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare; puteti sa adaugati oricand datele despre firma Dumneavoastra sau alte adrese folosind Contul meu. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Trimite comanda.
 
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Laptop-Abc, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda :


 • 0729.880.770
 • 0752.223.445

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Laptop-Abc, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.


PROGRAM:

 • Comenzi on-line: NON STOP
 • Call Center: Luni-Vineri, 09:00 - 17:00

LIVRARI:

 • Curier : Luni-Vineri, 10:30 - 19:00 si Sambata, 09:30 - 14:00
Livrarile se fac in termen de 24 - 48 ore, de la data confirmarii comenzii si stocului de catre consultantii de vanzari in urma unei comenzi.

Plata produselor

MarketOnline.ro va ofera mai multe modalitati de plata:


 • Plata ramburs (numerar la curier) - achitarea comenzii in momentul livrarii;
 • Plata prin ordin de plata in contul nostru;.
  ATENTIE: In cazul platilor in regim de urgenta se percepe o taxa suplimentara in valoare de 28 RON!
 • Plata online cu card bancar pe site prin intermediul platformei securizate LibraPay; (incepand cu data de 01.10.2013)
  ATENTIE: Nu efectuati plata cu cardul pentru produsele care au disponibilitate de stoc "Sunati", "La Comanda" sau "Stoc Zero"!
 • Plata cu numerar la sediul nostru;

Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in cont aveti nevoie de urmatoarele date:


 • Nume firma: SC 2Q SRL
 • Cod unic inregistrare: RO19651883
 • Nr. Registrul Comertului: J35/4033/2006
 • Cont: RO 27 BTRL 0360 1202 A620 50XX     Banca: TRANSILVANIA TIMISOARA

Livrarea produselor - Costuri

Livrarea se va face astfel:

 • Pentru livrarile pe teritoriul Romaniei costul expeditiei este de 17 RON (inclusiv TVA).

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Compania de curierat rapid cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).


Ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comert la distanta, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor, in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.


Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.


Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. Laptop-Abc isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.


Laptop-Abc livreaza in tara prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Laptop-Abc nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.


Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra introduceti pe codul AWB-ului dumneavoastra.

Site Partners

Componente laptop:

Copyright © 2014 Laptop-Abc.ro - All Rights Reserved.Privacy Policy|contact@laptop-abc.ro

Accredited Business Verified & Secured
Paypal